a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

   Assalaam alaikoem wa rahmatoellahi wa barakaatoeh السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

  • No products in the cart.
  /  Over mij

 Assalaam wa alaikoem wa rahmatoellahi wa barakaatoeh,

Ik ben Sharila, een khala (tante) die gezegend is met haar nichtje en neefjes; Sabriya, Fayzaan, Saif, Jasim & Rumi

❤ Mijn nichtje, Sabriya

Het idee voor “Mijn Mini Moslim” is ontstaan door mijn grootste inspiratiebron, mijn nichtje Sabriya, geboren op 22 mei 2014.

Op een dag in 2015 stond Sabriya, van toen bijna anderhalf jaar, tijdens de salaat naast mij. Ik merkte op dat ze mij imiteerde. Maa’Shaa Allah! Zo klein als ze was! Dat ontroerde me. Het leek mij mooi als ze op een eigen gebedskleedje naast mij kon staan om samen de salaat te verrichten.

Na een lange zoektocht vond ik eindelijk een gebedskleedje! Een hele bijzondere! Zo een gebedskleedje had ik niet eerder gezien. Mijn kleine nichtje was er superblij mee! Ook de reacties van mijn familie & de ouders van Sabriya waren zo enthousiast dat mijn idee groeide om deze gebedskleedjes zelf te gaan verkopen. Zo is mijn passie voor Mijn Mini Moslim ontstaan.

❤ Uniek Product

Ik vind het zo’n mooi en uniek product dat ik dit andere kinderen ook gun.

Na uitgebreid onderzoek ben ik op 22 mei 2019 officieel gestart met de verkoop van kindergebedskleedjes. Mijn Mini Moslim was dan ook één van de 1e op de Nederlandse markt die dit soort geborduurde kindergebedskleedjes voor kinderen verkocht. Niet veel later ben ik begonnen met andere unieke producten voor kinderen zoals de Quran Moon Pilow & Dua Star Pilow en de Quran Baby Mobile.

❤ Dankbaar

Het is geweldig om te zien hoe “mijn” mini moslims (mijn neefjes en nichtje) ons voorbeeld doen volgen.

Wanneer ik weer terug denk aan de tijd hoe blij mijn kleine nichtje destijds was (en nog steeds is!) met haar eigen gebedskleedje, ben ik Allah s.w.t heel dankbaar dat dit idee is gegroeid tot een mooie onderneming.

Het doet mij goed om te zien dat kinderen blij worden van de gebedskleedjes en andere producten die ik aanbied. Het is fijn dat de leerzame producten van Mijn Mini Moslim een bijdrage kan leveren aan hun islamitische ontwikkeling en het motiveren van het verrichten van de salaat.

In de islam is een gebedskleedje niet nodig, zolang de grond waarop men bid rein is. Maar hoe mooi is het als jouw kleintje middels een eigen aantrekkelijk gebedskleedje enthousiast wordt om de salaat te verrichten. En hierdoor meer gestimuleerd raakt in de Islam!

❤ Alhamdulillah!

Ik ben Allah s.w.t zo dankbaar !

Op 22 mei 2014 is Sabriya geboren, op 22 mei 2019 is Mijn Mini Moslim officieel gegaan, en op 22 mei 2020 is de website gelanceerd.